packning

jaa ni, jag sysslar med ovanstående sak. Packar alltså, inför midsommar och vandring.
Jag hoppas att det jag fått med mig är bra :) har iallafall redan lagt ner tågbiljetterna så det inte blir glömt!


NATALIE? Nej, för jag har ingen termos. Och än viktigare - jag har längre hår än den här tjejen. ha!

jag existerar fortfarande

Hello.
Det är som sagt så att jag fortfarande lever - jag bloggar bara inte ;)
Har inte känt att jag behövt bloggat eller ens vad jag skulle skriva om?
och nu på onsdag åker jag iväg till Rättvik där jag och Anna firar midsommar till den 27:e. Sedan påbörjar vi vår vandring mot Gävle!
Jag kommer hem till Arvika igen den 5 juli, och har då precis missat en säkert väldigt mysig hajk på Skagern. MEN jag tror ändå att jag drog det längsta strået när jga och Anna började planera dessa (nästan) två veckor. Med det inte sagt att jag vill att de där hemma ska ha roligt - sitt hemma, åtskiljda och ha jävligt tråkigt! Eller ha kul fast inte tillsammans - utan mig ;). Jag fattar såklart att jag är barnslgi, så här kommer det ändå.. : ha kul tillsammans ni! Det unnar jag er!
-ish.




GLASS.
När jag flyttar hemifrån någon gång i framtiden så måste jag ha en stor frys. Inte en sådan där liten som tar en fjärdedel eller ens tredjedel av en sådan där kyl-och-frys-i-ett-paketlösning. Utan en stor frys, från golv till tak (nästan iallafall!) för jag måste ju få plats med både mat och glass. Gammaldags vanilj, glassbåtar, päronsplitt, vanilj med jordgubbsrippel, krossad choklad-glass, mm.
Och så, som sagt, mat på det.
Men jag tänker ekonomiskt - för en full frys eller kyl behöver mindre energi eftersom de kalla varorna håller varandra kalla också! Så det så.





jag vill ha fika!

Ha det så bra so long!

lägesrapport

Hej på er!

Hur har ni det?
Idag har varit både bra och dålig. På utsidan har den varit bra, på insidan.. lite värre. Det händer för mycket dåligt nuförtiden. Jag vill ta all smärta från de som inte har det bra och så vill jag stampa på den och spotta på den och skrika åt den. Så att den kan förstå vad den gör mot människor.


Men några bra saker idag är att jag hunnit umgås lite med Ida A, det var ett tag sedan! Sedan så åkte jag, mamma och Pg till Charlottenberg där två par nya skor inhandlades :) ett par high heels och ett par typ ballerina med nitar :) Rätt nöjd e jag över det.

Nu ska jag snart gå och lägga mig och läsa en bok innan jag sover! Låter så jävla trist när man skriver sådant, men jag älskar böcker. Dock är det där med bokklubbar inte min grej att stå och prata om i korridoren ;)


RSS 2.0