http://leloveimage.blogspot.com/2009/09/half-is-not-whole.html


so much worth loving for



snodd frånleloveimage.blogspot.com, förmodligen kommer den dessförinnan från weheartit.com


8.00 imorgon har vi psykologiprov om motivation - jag är sjukt taggad!
Nej men ärligt talat, för en gångs skull det här skolåret känns det ganska bra inför ett prov, och facebook är en bra uppfinning eftersom man kan vara social och plugga samtidigt!

vet ni vad som är bra? I'll tell you!: När man finner nya bra spellistor!

Dagens musiktips kan förresten bli Hello Saferides fina låt Lund.


NEJ, nu blir det motivationsplugg;)

fina saker

  • att lyssna på nya låtar som man vet kommer stanna hos en länge.
    några exempel är New York, I love you but you're bringing me down (av LCD Soundsystem) och We were lovers (av Bloc Party)
  • att ha mjukiskläder på sig och håret i en fläta
  • att lyssna på Death Cab for Cutie igen.
  • att vara lite flummig en hel dag, och att ens kåmpis också är det.


Ja, det var mina fina saker just nu :)


det är sådan jag är; ständigt obestämd

igår frågade mina fina vänner om jag hade flow i mitt liv, om livet leker.
jag svarade att det var rätt bra nu, varken särskilt dåligt eller särskilt bra.

och idag gör saker så himla ont.


min helg, so far

Hej där!

Kom hem från Högskoleprovet för typ en timme sen (handlade efteråt också, för det slutade typ tio över fyra), och jag är sjukt trött!  Måste sova lite snart, om jag ska orka hänga med brudarna ikväll :)
Igår var vi hemma hos Gabbi - som förövrigt blev storasyster inatt :v - och lekte lite. Först spelade vi Doobidoo och sen, sen ni hände det grejer! haha. Någon kom på den geniala idén att leka Pandoras Ask (med stort A, erica ;) )! Med risk för att det skulle bli jävligt infekterat så skrev vi ändå frågor och körde i sann PH-anda! Det var askul! Vissa fick dock flertalet likartade frågor ;) Kanske ökr vi ikväll igen?!
Jag gillar mina tjejer jag!

Nu ska jag hursomhelst ta ett bad, fryser!

Puss!

älskade fina måndag

Hej på er!

Tänk om varje vecka började med en sådan rubrik? ;) Hursomhelst, den här dagen har varit bra - jag överdrev lite i rubriken bara. Gick upp halv sex. Halv sex. Halv sex. fem trettio. Jag var äckligt trött.
22 minuter över sju var jag och mamma på Värmlands Trafik Center i Grums. Vi skulle vara där kvart över. Oh well!
Allt gick bra och det var kul att göra halkbanan :) När den var klar åkte jag och mamma till Ikea! Jag köpte inget själv, men jag är sjukt nöjd ändå. Jag var på Ikea, och jag gillar Ikea. dom har fått julsaker nu...... he. hehe.. hehehe. Jag och Ida ska dit snart, och jag kommer pillipilla på julsakerna jättemycket. Fast det slutar inte där! Jag tänker köpa saker också! oooh vad jag ska köpa juljlus (vilket onekligen låter som Julius bara man betonar det rätt - eller fel)!


snodd från leloveimage.blogspot.com (aaaaaawesome blogg. jättefin. superduperfint)

Nu har jag precis kommit hem efter mitt och ovanstående Idas enormt högklassika gympass. Alltså det värsta idag var inte att jag inte har kondition eller är svag eller så. Det var ett lame träningspass eftersom det var så fucking jävla snopptråkigt! 2 bad, men så är det.

GoDnAtT
(åååh, jag kan lura er hur mycket jag vill. Bara för att jag srkiver godnatt så tror ni att jag ska sova. Det ska jag inte. Än.)


söndag

Hej på er!

jag sitter här i mjukiskläder, nyduschad och med jävligt trassligt hår.
Igår var jag och min fina Josefin på Tiki, och jag hade vunnit en makeover så jag blev sminkad och fick håret fixat :)
http://www.livefoto.se/fotografier/underhallning/party/partyfotografering/006-010/18/
Det var kul och jag blev jättenöjd :) Det var lite finare i verkligheten än på bilden också

gårkvällen var rolig nästan alltigenom, och det var kulikul att dansa med josefin - vi dansade så jävla snyggt!!! hahaha
var synd att inte mina vanliga partypinglor var ute också!

Det var ju ladies night, så det bjöds på bubbel o lite mat - morötter bl.a. :D - och även manliga underklädesmodeller ;)

Fastän jag var jävligt trött imorse när jag vaknade, har väl sovit typ fyra timmar, så gick jag upp ganska snabbt. För imorgon har jag halkbana och jag ska vara i Grums kvart över sju. PÅ MORGONEN! så jag måste gå upp jättetidigt, och då får jag lägga mig tidigt ikväll :v Cool_tjej_92

Nej, det får räcka för idag!
Heeejdå :)

fyi


Jag dumpar min låtsaspojkvän Jens för denne vackra ängel. Matt Dallas. Kom hit och gift dig med mig.


natalie är tjejen med den bra bloggen :)

HEJ SNUTTISAR!

Vill påpeka att min blogg är bäst. <3 <3 <3
kan sedan säga att jag varit på scoutmöte idag, det var skoj. och att jag varit väldigt glad i två dagar, det är verkligen skoj. men att det är synd att marie var sjuk idag, saknade henne! hoppas för hennes skull att hon läser :)

Sedan vet jag inte vad jag ska tillägga, det var väl det viktigaste i min vardag just nu :v (den smileyn är en pacman-smiley. som jag missbrukar på chatten. men jag gillert)
♣ en sådan här skulle jag vilja kunna göra på chatten också. Varför? Don't really know, men det vore awesome.


Känns lite sådär att beställa studentmössa nu i dagarna förresten. JAG SLUTAR INTE ÄN, OKEJ??! jag får både panik och gläjdehopp i bröstet när jag tänker på det. studenten.. Oh well! :) blir nog awesome hursomhelst.

BYE!

yes yes yes

Hej!
vad rubriken låter positiv! bra det!

Jag har inte så mycket att skriva, men äsch ;) Kan berätta att jag hade en rätt bra helg faktiskt! förutom söndagen......... haha. Men det blir sådana dagar också ibland, apparently. Har inga bilder att visa tyvärr, eftersom jag aldrig tar några! 

Idag har jag varit i skolan, och sedan chillaxat med Ida och Christian :) och pantat burkar! gillar att vi i vår familj samlar på oss ungefär fjorton säckar burkar och flaskor som vi sedan pantar i ett kör. Gillar även mammas fördelning av pengar, även om det blev till hennes fördel ;)


fräsch bild.. ;) på Grodan i estocolmo iallafall.


RSS 2.0