musiktips

En fin Disneysång från Lejonkungen är det jag tipsar om idag! Jag blir varm i kroppen av den, den känns lite som hemma. Inte på det sätt att den påminner om mitt hem, där jag bor. Utan bara.. hemma.
Väldigt djupt, Natalie.

Sången är hursomhelst En värld full av liv.

allt förenas här
som en cirkel sluts
av kärlekskraft
 alla har en plats
allting har en mening


fint.


en ny vecka!

Godmorgon godmorgon mina vänner!

Jag är relativt pigg. Med det menas att jag åtminstone kan trycka på tangenterna i lagom snabb takt. Annars är det inte så mycket mer ;)
Idag är det Solbergaklassiker - man ska springa 14 km, men lyckligtvis har jag välsignats med vänner som också gärna går istället vid sådana här tillställningar. Det gillas! Egentligen borde man väl ta tag i saken och bli en sådan som springer åtminstone en bit av vägen, men å andra sidan så njaaae, vi får se hur det blir med det!

Hursomhelst går bussen kvart över, så jag ska snart borsta gaddarna och sätta mig på cykeln. Ska hinna älmna in en bok innan bussen också.
So I guess this is goodbye..

Goodbye!


kortis

Tackar jävligt mycket för den här helgen!
men inte för söndagen, för jag har varit sjukt trött, sömnen har inte varit vad den borde den här helgen. Fast nu ljög jag - det är precis så här det ska vara emellanåt!

Puss på de som gjorde helgen bra

kortis

Tackar jävligt mycket för den här helgen!
men inte för söndagen, för jag har varit sjukt trött, sömnen har inte varit vad den borde den här helgen. Fast nu ljög jag - det är precis så här det ska vara emellanåt!

Puss på de som gjorde helgen bra

ready to go

Nu är det mesta packat och klart :) det löste sig med skorna också ;)
Så nu är det dags för ett skumbad och en bok innan jag lägger mig :)
åååååååh, jag dör lite när Sigrid sitter i mitt knä och kollar lite vänligt intresserat på dataskärmen och ibland liksom stöter huvudet mot mig, som för att säga typ "ey, gillar dig". Det är så jag tolkar det iallafall!
hi hi

ni får ha det så väldans bra medan jag inte uppdaterar - det lär väl vara som vilken annan vecka som helst egentligen, hehe.
Puss på er.

packar, bajsar, plockar blåbär.

HAHA. vilken rolig rubrik jag har!
Fast det enda jag gör är att packa.. :(

Ska iväg till Estocolmo med skolan imorgon så det är ju på tiden att packa lite! Det är bara några problem:
1. jag vet inte vad jag ska ha med mig.
2. jag har en liten resväska som fylls väldigt snabbt. Någonstans finns det större, men a) jag orkar inte leta och så b) jag vill egentligen inte ens HA en stor väska.
3. jag har väldigt dåligt med skor.

Men det ska allt fixa sig ska jag tro! Klockan sju imorgon ska jag sitta i bussen, med väskan komplett och god matsäck. Det kommer nog blir skitbra.

Bye bye!

va hände sen då?

det är den eviga frågan!

jag gillar inte måndag eftermiddag just nu,  eftersom den kommer bestå mestadels av Företagsekonomi och även lite matematik. kan hända att matematiken blir lidande. Fast NEJ, för vi har fan prov om en vecka, och torsdag- lördag är det stockholm som gäller; och jag behöver verkligen räkna matte.
Rolig dag jag har framför mig - eller vad säger ni?  Men jag har inte italienska som vissa andra iallafall! Det är rätt göttgöttigöttgött faktiskt.

Fast först blir det lite koll på ikea.se ;)

free fallin'

den här söndagen har gått fort förbi. Eller, inte så fort, men den har varit ganska innehållslös. Än så länge är det faktiskt jäkligt skönt istället för tråkigt som man skulle kunna tro. Det kan möjligtvis bero på att jag varit otroligt trött idag.
Jag ska inte bli långrandig här nu, för jag ska ut och fånga lite kvällssolstrålar tänkte jag!

Men innan det vill jag tacka tjejerna för en bra lördag! Firande av Gabriella och Emma hemma hos den sistnämnda, och sedan Tiki - till slut! Blev lite fel där ett tag, men äääsch. Blev bra till slut iallafall.
:)

puss på er:)


jag unnar mig skivor - dom hjälper mot ledan, precis som du

jag älskar lars! :D

sitter och lyssnar igenom en massa underbara låtar :) kempegreat!

when you're too in love to let it go

Hejsan!
rubriken har ingenting med mig att göra, förutom att jag dels alltid är förälskad i förälskelser - fina kärlekshistorier alltså - och dels för att jag lyssnar på en av de finaste låtarna någonsin. För den som inte vet vilken det är kan jag upplysa er om att det är Coldplays låt Fix You. Old but worth more than gold! så att säga..

ÅH. jag kom på att jag vill läsa en blogg nu, när vi (jag) pratade (skrev) om kärlekshistorier.. Jag läste en blogg där en tjej skrev söta heart-breaking love storys en gång i tiden. problemet är att jag inte minns vad bloggen heter. Synd!

även nu ger jag upp projektet att ladda upp en bild. Seriöst, vad är det för fel?  haha. det är ganska skrattretande hur segt det är. enought now, natalie! focus on the love.

och på tla om love - ni minns inlägget om hur jobbiga katterna är? det kanske förresten var imorse jag skrev det? haha, jag har ingen koll! hursomhelst, just nu är de känslorna HELT bortglömda. I mitt knä ligger nu en söt liten Sigrid och vilar sitt huvud mot min arm. Det, om något, är heart breaking! Jag vill aldrig gå härifrån.

god morgon?

hej på er alla glada!

Jag har just ätit frukost, det var gott, eller GÖÖ som Emma sade igår. Nu har jag precis läst klart lite bloggar och ska nu försöka skriva lite själv, bara för att fylla tomrummet som ofta härskar i min blogg. Detta ska naturligtvis genomföras med två busiga katter som vill vara på mig, på tangentbordet, på databordet och på vardagsrumsbordet (där får de absolut inte vara. jag gissar på att de egentligen vet det by now, men bara försöker få uppmärksamhet). Dessutom gnäller de lite sött och heart breaking då & då, vilket får en att lyfta upp dem och pussa lite på dem fastän man för en halv sekund sedan ville låsa in dem i en skrubb. tyvärr har vi ingen skrubb här hemma.


ÅÅÅH.
jag blir lika frustrerad varje gång det tar en kvart - minst - att ladda upp en bild, men nu får det va'!

haj haj på er,
nnu åker jag snart till skolan!

blogguppdatering är min absolut starkaste sida!

Hej på er!
Jag har fått någon typ av Photoshop på min dator! får se hur mycket jag kommer sitta där och pilla... på mina tår.
;) Jag är inte så duktig på sådana saker, och så blir jag SÅ otålig när det inte går bra.

Jag är glad att denna skoldag är över! Det har inte varit så jobbigt, men det var ungefär tusen grejer att göra just idag, onsdag den 19e, och nu är everything over. Inga fel i det, nej.
Annars idag tänkte jag göra lite geografiuppgifter, och sedan panta en massa burkar och flaskor för att få lite extra pengar. Det kan verkligen behövas, vill jag lova.
Åker till Stockholm med skolan nästa vecka. Det blir väl lite shopping, och även utgång, och med tanke på att det redan nu är lite knapert på pengafronten så.. Panta flaskor är en bra idé, helt enkelt!

Nej, nu ska jag leka med bilder :)


vad gör vi här erica? förutom att vara skitsnygga menar jag! ;) och bara så ni vet - svårt som det kan vara att tro det! - så är inte denna bild photoshopad! Den är bara vanligt suddig - och ja - vi HAR SÅ stora bröst.
(haha, nej de syns inte.. men ändå!)


what's somebody like you doing in a place like this?



Musiktips: If we ever meet again - Timbaland feat. Katy Perry
jag blir glad av den här låten!

how will we enter this world - i mean, not together?

hi there!

det är måndag. dags för skola om en timme ungefär.
Jag orkar inte ta till mig det. Tänker bara att jag ska ut på en liten cykeltur, och att jag råkar ha lite böcker med mig. För annars känns det jobbigt, trots vääääldigt lång helg ;)

Ville mest bara säga det.
Och nu har jag försökt att ladda upp en bild i typ en kvart, men det går fasen inte, så ni får klara er med detta jättetråkiga inlägg UTAN bild. Although - you've done it before! ;)

friday, i'm in love..

with these songs:

Who says - John Mayer

Narcotic - Liquido

Lovely lovely lovely.
Eller något åt det hållet!

peace out

friday, i'm in love..

with these songs:

Who says - John Mayer

Narcotic - Liquido

Lovely lovely lovely.
Eller något åt det hållet!

peace out

Jorråsåatteh

Haj haj!

Jag har varit sick & tired idag. Eller inte sick, men tired. Sovit middag två gånger ;)
Men om ett litet tag kommer några göööörlza hit och ska ha movie night med mig, det gillar vi! Beroende på när de kommer och hur det fungerar med skjuts så ska jag åka in och köpa godis! Om det inte funkar så blir jga ledsen.. okej, nej, det blir jag väl inte då!
Spörs att se hur det går med den planen ;) 
Hursomhelst ska det bli skönt med lite soft filmkväll!

Bye bye my little friends

fil och flingor

Good morning!

Det är otroligt gött med minilov! Denna vecka har nämligen bestått av tre timmars lektioner, två timmar och fyrtio minuters orientering - och sedan inget mer skolrelaterat!
Just movie night med Ida a, pizza med scouterna (och thai på dagen - mmm!) och igår klassfest med , ja, Ek2. Det är inte fel ändå.
och vad denna fredag har att erbjuda är osäkert än så länge.


no complaining this week

Hallå på er!
how are you?

Den här veckan kommer vara softsoftsoft! Idag har jag nämligen tre lektioner, som varje måndag, och imorgon kör vi lite orientering och sedan.. sedan är vi lediga resten av veckan!
WONDERFUL

Ska nog ta och köpa gymkort då kanske och träna? För jag är sjukt sugen på det, kanske för att jag är sjuk. Men jag har inte tränat på megalänge. Jag har inte haft motivation eller ork. Och det där med orken är en så dålig ursäkt, det vet jag ju själv. För man blir inte direkt piggare av att inte röra på sig. Men det är ändå vad jag sagt till mig själv, hehe. En mer godtagbar ursäkt är att jag haft en del i skolan att göra.

Men we'll see hur det blir med gym och så.
Men jag måste hursomhelst röra på mig, there's no question about that.

Ha det bra! Det ska jag!

oh honey honey, sugar sugar

Godmorgon på er dear readers!

Jag är fortfarande sjuk men nu är det mest halsen bara. Därför dricker jag honungste och fil - som jag hoppas är bra, fast det vet jag inte. Men det känns bra precis när jag sväljer iallafall :D
Väldigt snart måste jag göra mig iordning för ska åka till scouterna typ tjugo över.. Det ska la bli kul :)

höööööööööööööööööööööööööööööööööörs
jag älskar sådana här inlägg.


hej dagboken!

Det blev som jag förutspådde - ingen konsert och inget kalas!
Men nu får det vara nog på klagandet. Istället ska jag snart göra mig lite lax.. Egentligen hade jag hellre hällt upp fil i en tallrik eftersom jag är oerhört lat, men mummy lämnade framme gooooda laxbitar som nu tinat och är färdiga för tillagning. Så snart får det bli dagens projekt.

Kanske åker jag in till stan och köper godis sedan när Louise slutat jobba? Det spörs å se dä! Dagboken blir det sedan iallafall.

PÖSS PÅ ÖGONBRYNEN

poor poor me

Hej hej!

Angående rubriken så är jag sjuuuuk. Jag tycker fruktansvärt synd om mig. Idag står nämligen konsert med kören och kalas hos Ida a på schemat! Men jag är mycket tveksam om jag kommer orka något av det. Ytterst tveksam är jag över konserten, särskilt eftersom jag är sopran och min röst låter som bäst som en rasslig tenor, haha.

Men dricker te och äter apelsiner för fullt. Hoppas på att bli bättre i halsen. Annars får det bli att ligga hemma och se på Dagboken - inte för att det är fy skam eftersom Dagboken är riktigt bra, men jag blir så fort rastlös nuförtiden.

Well, we'll see where this will end!


Jag gillar fredagar med fika!

dance

Halloj!

Jag är sjukt sugen på att gå ut & dansa! men since it onsdag - i arvika dessutom - så får det räcka med att sitta och "dansa" på stolen medan jag sjunger så himla vackert. Det är rätt chill det med.

ÅÅÅÅÅH vad jag längtar tills eclipse kommer ut! :D

:D

so damn tired, men jag är happy today. Det var jag igår också, fast då var jag even more tired.

Nu väntar en hel skoldag på mig.. Men efter det blir det att fira Ida lite och käka glass hos hennes mormor! :D
Emma fyller år idag också, hela arton år!
Grattis tjejer :D



there's a possibility i wouldn't know

hello again..

de två punkterna visar att jag är jävligt trött. det har varit en helg med lite sömn. Me don't like. Men det är smällar man får ta.
..................

blev fan till bästa gruppen på facebook. "that awkward feeling you get when a woman speakt without permission". ni vet hur jävla jobbigt det kan vara..

bye folks, ska snart göra mi ready för att go to school.

aktiv tjej

Hej långkalsongsanvändare!

Har haft en bra helg, med partaj med brudarna på fredagen. Började hos Maja och drog sedan till Tiki med nyblivna artonåringen Murre Mus - That was fun!
Och igårkväll drog jag till min kära Ida och där var det lite softpartaj, så att säga.
Men idag har varit en så jävla tråkig dag! Det har typ gjort ont i kroppen av tristess - true story! Men very soon ska jag ta mammas cykel och dra till Ida igen och då blir det andra bullar kan jag tänka mig!

Okej. nu har jag varit intressant tillräckligt länge.

RSS 2.0