saturday

Yello'!

wzup?
jag sitter i mitt vardagsrum och dunkar musik. Love the way you lie har gått x antal gånger nu. ;) Billie the vision går också på repeat emellanåt!
Snart måste jag faktiskt ta ett bad - och läsa en bra bok samtidigt, haha - för vid femtiden blir det bio med Schulia. Shrek 4, here we come!!
Och ikväll blir det bryggan med Ida a :) Det var längesen! men det blir nog damn lugnt ikväll, känns det som.

Anyway, hörs senare! får sätta igång snart nu


just det..

SJÄLVKLART måste jag även tillägga två saker.

1. De senaste dagarna har jag varit tokig i glass. Glass i stora lass, har jag velat ha. Men jag har inte fått glass i stora lass, men dock glass i små lass ;)
Igår hos Marie så tjatade jag mycket om glass, tror jag. He he.

2. Idag när jag gick in på mailen så ser jag ett mail från Åke och Gunilla - de underbara människor som jag och Anna träffade på vår vandring! Åh vad glad jag blev :)


tvåan är en sak värd att blogga om, ettan.. inte riktigt. Men ändå.. det är glass!


I need inspiration!

Hello party people!

Jag behöver verkligen inspiration. Det känns som att jag är kreativ inuti mig, men varje gång jag försöker skriva eller måla eller ens välja kläder så är det stopp! Så många har sett Natalie i mjukiskläder den senaste tiden. Inte för att jag brukar ha så jävla snygga kläder annars, direkt. But still!




En bild från ett roligt läger -06 (tror jag). denna jävla pump gav oss ett rejält skratt! Sexig skrattmage där också, Natalie. Way to go.

Gårdagen var en väldigt bra dag.
Först drog jag in till stan och träffade Julia, min brorsa Daniels tjej alltså, och vi kollade på en massa roliga videoklipp! Åh, jag dör! Retarded policeman <3
Sedan drog vi och åt på Annas Tapas Bar och jag valde bakad potatis med tonfisk, and it was good! Efter det hann vi hämta ut en bok på Bokia som hon beställt, och den har jag fått äran att läsa innan henne! She is so cute, yes.
Jag drog hem en stund eftersom hon skulle jobba, och sen hörde Robert och Sanna av sig och ville ha flytthjälp - Natalie ställer upp, ofc! :) Det var rätt kul, dels för att jag ju fick träffa dem, och dels för att jag fick dagens träning då! Kondition och armar körde jag på igår alltså ;)
Och efter en pizza - eller ja, en halv.. - så åkte jag till Marie där även Maja och Erica var! Det var nice att träffa dem, även om vi inte gjorde någonting. Haha.
När jag sedan cyklade hem i natten så var det till en början freeeeeezing och jag trodde att jag skulle avlida. Efter nåogn minut gick det dock bättre, som tur var ;) Kom hem och slocknade i sängen nästan direkt. Eller förresten, jag läste lite till i boken jag lånade av Julle, tills ögonen inte orkade hållas öppna längre.

Idag blir det bärplockning i trädgården - själv - och förhoppnignsvis vill Idaho träna och umgås med mig ikväll! Det är mycket svårare att motivera sig själv till att åka till ett tråkigt gym när man är själv.

Ha det bra!

måndag 25/7-10 - uuuuuuuuuuuäääh!

Det går så jäkla fort. Sommarlovet; tid över huvudtaget.
och nu idag måste jag göra mig iordning för att åka och fika med mina kära vänner, och senare träna. Ikväll då? Ingen aning, har inget roligt att göra känns det som.
Vi får se vad livet har att erbjuda!

Nej nu får jag ta tag i mitt liv och typ tvätta ansiktet eller något.


fittus

hela grejen med min planering att springa sket sig. Jag har dock varit ute och gått typ en halvtimme nu på morgonen - men fuck that. Jag har nämligen mina uteskor i kinna. jajaaaa, det får bli mer på gymmet sedan.
Kul att det låter som att jag helhjärtat enjoyar att göra det här. I don't. men det är så jävla nice efteråt, och jag måste hursomhelst. Kan inte leva motionslös längre. he he

Om bara lite mer än en timme så sitter jag och Ida och nomnomnomar thaimat. FY FAN VAD GOTT! Jag kommer tjata om det här.


det här är jag och Ida, utförandes vår favoritsysselsättning. EAT!

annapanna och morgondagen

hello again! (hur många gånger har jag bloggat idag?)

Pratade en stund med min älskade Anna förut, och det känns så ironiskt att hon befinner sig i värmland men att jag ändå inte kan krama om henne. Och jag började sakna henne förfärligt och eftersom jag passade på att skaffa spotify social igår så lyssnar jag på en fin spellista hon har :)
Så vet ni!

Imorgon ser mitt schema ut såhär:
vakna, åka in till stan och lämna grejer i min brothers lägenhet som jag ska låna.
Sätta på sig träningskläderna coh sedan ge sig iväg och springa åtminstone ett varv på elljusspåret (faaaan vad jag har dålig kondition)
ÄTA THAIMAT med Ida! vi ska nomnomnoma i flera timmar :D
gymma - blir förmodligen dock ett kort pass, men det måste fan bli av, med tanke på hur mycket jag ska käka!
Bio! Får se om jag går själv - haha- eller om någon blir med mig :) Marie kanske kunde, hope so!

Det är rätt awesome ändå, bara jag orkar träna. men jag måste. och jag SKA. :)
Bye bye party people


buscar

vet någon var mitt lilla badhuskort befinner sig?
För jag vet inte det och jag tänkte gymha (så säger jag det i mitt huvud är jag skriver - jymhaa) sedan. Jag skaffade det för typ en vecka sedan. Kan någon döda mig varje gång jag slarvar bort sådana här saker?
Som första dagen i femman när man fick skåpnyckel - slarvade bort den inom två timmar. Nice, eller?

nu när festivalen just farit förbi..

..ja, då passar det väl bra att påpeka hur jävla fantastiskt det är att vara på en konsert och känna hur det vibrerar i bröstet. Hur det liksom blåser bort allting som är svårt, hur det pulserar där innanför av en utomstående kraft. Hur musiken verkligen kommer in i en.

problemet är bara när det där som skaver där innan är så starkt att man vill nudda högtalarna för att man tror att det är först då volymen är hög nog att tränga bort skavet.

Jag tycker det är kul att höra när mina vänner säger att det är för högt - själv vill jag ofta bara höja volymen!

:)


today

träffat älskade josefin och tog en liten fika (en läsk för min del, haha.) och sedan hängde vi på biblioteket lite. Det var kul att träffa henne, men jag var så trött - hon måste ha tyckt att jag var tråkigast någonsin! Men, hon älskar mig ändå, det är jag säker på. he he

sedan så har jag övningskört idag också.
that's about it.



Skitkul inlägg.
he he. fattade ni sammanhanget mellan "skitkul" och bilden?
jag är på toaletten (eller står vid pissoaren åtminstone). på toaletten skiter man. hö hö hö.
får jag ingen kommentar om det här så skär jag mig. Nej det gör jag inte, men jag kanske gråter.


peace out, party people


let's not speak, talk ruins every conversations

rubriken är en av de bästa meningarna någonsin. -ish.
från Billie The Vision and The Dancers' låt Overdosing With You.

Jag började lyssna på BtVatD (egen förkortning, yes) för bara någon vecka sedan, men jag är så kär i dem! Vilka låtar! MMMM, jag bara myser när jag hör det. Är en gnutta avis på anna som fick se dem häromdagen :)
Såå - ge dem en chans, ni som inte hört dem förut!
om ni inte gillar vad ni hör - too bad för er! ;)


(Förresten kom jag på att jag läste Annas fina beskrivning av vår resa inatt :) Resan ägde inte rum inatt, men jag läste texten om den inatt.
http://abstraktion.blogg.se/2010/july/det-ar-inte-milen-det-ar-resan.html
ignorera dock att jag visar bh:n. Jag grjode det i princip hela veckan. )

festivalen är över och helvete vad jag svär i detta jävla inlägg

hej godmorgon, fan vad trött jag är
och så jävla fucking skitsugen på pizza. med kebabsås. jämt göör-fet pizza vill jag ha.

kul inlägg, jao, det tror jag det!
jag ska  bli pigg, alert och superglad inom en snar framtid, I promise. Iallafall superglad - bara inte riktigt än. vi väntar några timmar och ser var vi hamnar..
och tomorrow är det dags att sätta igång med ett bättre leverne igen. men det är imorgon som sagt. idag är det pizza, slappa och slappa som gäller. det skålar vi för! icke. vafan tänkte jag på att skåla för? jag vill inte skåla. aldrig mer. skoja. men nu vill jag verkligne inte det. nu vill jag spyhyhyhyhy. hejråååååååå (jag slka icke gå och spy. hahah, jag pratar om spyor. SPy, bajs, kiss, analklåda, var, snor, hahahahahaha. jag är mogen. jag är asmogen. och så jävla vuxen. ) vilken lustigkurre jag är

 
pen tjej som låtsassover i Anders soffa. fuck yeah

summer of '10

Hello!

De senaste dagarna har jag spenderat med Ida, och vi har faktiskt tränat, sett på teve, nördat vid datorn och... ja, det är pretty much it! Och så har vi självklart ätit - men inte som annars. Vi äter nyttigt. vi äter mindre än vanligt. Weird, men nice.

Och nu idag så har jag hämtat ut min festivalbiljett och sedan blir det att lösa in den :) Efter en springtur.. jaaa, det ÄR sant!
Ikväll blir det tältuppsättning, och imorgon börjar festivalen.. Galet! Yes, yes. Men innan festivalen drar igång för vår del imorgon så blir det förmodligen IKEA under dagen - nice as hell, tycker jag.

Har ingen bild att bjuda på, men ni är väl vana ;) Jag ska verkligen bli bättre på det där - och det har jag väl änåd blivit redan? Litegrann?

Ha det bra i värmen - det ska jag!

sommarlov

JAG ÄLSKAR SOMMARLOV

jag älskar att inte göra ett jävla skit och sen ha dåligt samvete för det - och nästa dag vara lika lat igen!
och det är OK.
för jag har sommarlov.
det är awesome :)


min och annas vandring

Sanna beställde lite mer information om vår vandring - so here it comes!
Det var dock Anna som var superfotografen, så jag har bara kassa mobilbilder, men det är väl bättre än inget I guess :)

På onsdagen när vi kom fram till Rättvik så myste vi vid Rättviks strand och långa brygga, och sedan gick vi upp i en slalombacke för att sova där! ASNICE utsikt. Kunde nog inte ha startat bättre :)
Sedan så firade vi midsommar med lite olika aktiviteter med lite scouter från Annas förbund. Det var kul, men det var liksom bara ett slags mjukstart inför vår vandring.

  

På söndagen tog vi avsked av de andra och påbörjade vår väg mot Gävle. Dock så kom vi tillslut bara fram till Falun, men vi var minst lika nöjda för det!
Vi tog ut oss rejält på både söndag och måndagen, för det var en jobbig - men ändå nice - vandringsled hela söndagen och delvis på måndagen.
På tisdagen hade vi på morgonen bestämt oss för att ta det riktigt, riktigt lugnt. Dock visste vi inte HUR lungt det skulle komma att bli, för efter bara ett par kilometer så träffade vi Åke och Gunilla. Ett trevligt, pensionerat par som frågade lite om vår planerade resväg osv, och som sedan bjöd med oss på lunch - och vi tackade som tur var ja. Vi bodde sedan hos dessa två uuuunderbara människor i några dagar, och på fredagen följde de med oss en bit på vägen mot Falun.  det var helt klart sorgligt att säga hej då till dem. Alla fyra var lite tåris, tror jag.

  

Så på fredagkvällen sov vi på Lugnet, en camping i Falun. Lördagen blev lite av ett bakslag, men det var en viktig dag och jag skulle inte byta ut den om jag kunde. Vi var båda trötta, och av diverse olika anledningar så mådde båda ganska dåligt psykiskt, så vi låg mestadels i en park och skrev, åt mat, vilade och pratade. Tack Anna för att vi delade den dagen <3.
På söndagen var vi också trötta, men vi bestämde oss för att dygna eftersom det var sista natten! SÅÅ awesome! Vi var trötta, övertrötta, hungriga, spyfärdiga, bus-sugna, mysa-och-sjunga-sugna, och fascinerade av en stads uppvaknande tillsammans.
På måndagen gick bussen från Falun till Gävle 07.05, sedan blev det en timmes väntan i Gävle på att tåget skulle ta oss till Stockholm där vi skiljdes åt.



så här sov vi lördag-söndag. tältet ser så otroligt jättelitet ut bredvid träden, eller hur? haha. vi befinner oss i en liten park. på kvällen kom det folk som festade lite, och vi hörde hur de sa  "ska vi sparka på tältet?" "det är ett sånt där tält med en räv på." "åh, ett sånt där skitdyrt". - ish. Det var dock ingen som sparkade på oss - tack för det!

Och tack vare att vi var lite spontana, så kunde vi få en del guidade turer av Åke och Gunilla, plus få två nya vänner i dem. Det är jag så glad för, så :) På söndagen var jag och Anna på Dalarnas Museeum också. Så vi fick en del kulturinslag på vår resa.

Det var två (nästan) hela veckor som var så himla bra. Det låter så sjukt när man säger att man ska ut och gå flera mil om dagen - med ca 20 kg packning. Men det är så otroligt nice. Om jag inte varit lite av en friluftsmänniska hela mitt liv så skulle jag ha skrattat så jävla mycket åt folk som gjorde sånt här. Men det är ganska awesome, åtminstone i rätt sällskap - och det hade jag verkligen!


tack för denna resa Annapanna :)
<3

i remember

har haft ett par underbara veckor, mestadels spenderade med anna.
det var jobbigt emellanåt, men det fixade vi!

att träffa vänner står/har stått på schemat de första dagarna nu när jag är hemma! Vad helgen har att erbjuda återstår att se. Har varit sugen på att gå ut, men nu.. neeej, haha.
Idag har huvudvärken varit och hälsat på - fortfarande kvar - men den SKA försvinna inom en snar framtid, för ikväll ska jag meet up med tjejerna och se på Vi Fem-film(er?).
Så jag ska fortsätta vila ett tag nu, och sedan, när det nu blir, så tänkte jag gå in till stan så att jag får lite luft och motion :)

Puss på er

RSS 2.0