he said why do you still wear these panties?

Hej!
Sitter på loftet och dricker kaffe i morgontimman sju.
ok. Nej.
Jag sitter och stirrar på dataskärmen och fattar inte varför bloglovin fortfarande fuckar när det är spotlife-bloggar. Jag som precis börjat igen, men så här kan vi inte ha det.

Ska snart till skolan, Louise ska komma och hämta mig och mamma eftersom hon tog bilen till stan och sov där inatt.
Själv sov man hemma, även fast det inte blev så mycket sovande fastän jag var trött as hell - varför blir det så? Damn. och så tyckte mamma att det var en bra tid att börja såga bräder osv klockan halv fem, ungefär. Men jag klagar inte för det, för jag tycker att det är mer synd om henne.


Liridona har inte trott att min tatuering är riktig, men här är bildbeviset på när jag låg där och uthärdade otrolig smärta. Nu ljög jag igen, för det gjorde inte så ont. Men det är iallafall ett bildbevis.

kul inlägg

Maja är min kompis.
Maja är snäll.
ibland.
Idag har hon inte slagit mig :) Fast det har Marie gjort.
De har slagit varandra också. Vi går på gymnasiet :)

snart är det pååsk

och mamma har köpt en stor godispåse. 
 
Nu ska jag nog iväg och se på kattungar tror jag! De som vi får om cirkus sex veckor :)
på tal om sex, så fann jag 46 kronor i min gamla jacka förut! Fast Maja fann typ 250 kronor, så jag ligger lite efter ;)

en trött Natalie, och en trött Chassiekatt.



Ville bara visa hur söt min katt är. Och för att Marie tycker om när man pratar om sina katter. Mest därför.

sunday again, you know how it goes

Hej!

Åkte hem redan igår från Valfjället, min systeryster mådde inte riktigt bra, och det var enklast att jag följde med hem då. Och det var skönt att ligga i sin egen säng och läsa, haha. Var riktigt sugen på att ringa någon som kunde följa med till Tiki, men jag sket i det, eftersom då någon av Louise och mamma skulle vara tvungen att skjutsa in mig till stan - och ingen av dem mådde bra, såatteh.

Nu sitter jag och försöker komma vidare på en novell, och lyssnar på Regina Spektor. Nice nice.
Ska dock ut och byta säkringar snart, ooch det är inte lika nice. Men wth, det handlar om två minuter typ.

Hejdå.

writing her story

Ibland älskar jag att skriva.
Nu har jag ett litet, litet projekt på G i form av en novell till en skrivtävling. Den sista ska det vara klart, och jag ska banne mig skicka in det för en gångs skull. Jag  har nästan aldrig varit med i en novell- eller skrivartävling fastän jga tänkt det tusentals gånger.
MEN NU JÄVLAR. Inte för att jag tror att jag lär vinna, men det är ändå great att delta.

PUSS, nu blir det te!


gr8

Hej!
Ibland är jag sjukt dålig på att blogga va? yeah I know.

Kan berätta att jag misstänker att mina lår har fått köldskador! Gick hem från skolan idag och märkte inte förrän jag kom in att det sved och var svinkallt. Efter en dusch och att resten av kroppen blivit normalvarm har mina lår blivit FÖR varma.
We'll see where this ends.

Gillar Spotifys "Artists you may like"-funktion! Maria Mena är underbar.


Är jäkligt taggad för Stockholm i slutet av maj! :)

que dedo del pie!

Hej på er!

idag var alla Arvikas ungdomar lediga från skolan. Kempegreat, tycker jag!
Igårkväll åkte jag hem till Ida för att ha Almodóvar-filmkväll, men vi hade inga Afilmer. Däremot såg vi på en annan spansk film som - precis som det stod på baksidan - var i riktig Almodóvaranda. Om ni inte vet vem Almodóvar är så kan jag tala om att det är en underbar spansk regissör som måste vara fucked up i huvudet, för hans filmer är craaaazy. Jag och Ida gillar honom skarpt, dock - eller "dock", det är just därför vi gillar honom!



Jag var tröttare än på länge och såg därför inte på hela filmen eftersom jag somnade ganska många gånger, och sov nästan hela tiden mellan halv tolv och typ tio imorse.
Dagen har spenderats med Ida :) Vi gick en promenad och ended up vid Lidl. Köpte pizza, mm och sedan fick vi skjuts av systeryster-nyligen-tagit-körkort-Louise till Ica. Påskfjädrar, champinjoner i stora lass och tonfisk införskaffades där.
Sedan blev det mat och Mr & Mrs Smith :) Great det med, tycker jag faktiskt.

Nu ska jag alldeles soon gå upp till mitt rum och lyssna på musik. Jag tror faktiskt att jag bara ska sätta på musik och lägga mig på sängen och stirra ut i mörkret. Jag tycker inte om när mörkret försvinner alldeles för fort bara för att ögonen vänjer sig vid det.

Ha det bra!


the sky is falling down

Halloj! :)

Jag sitter och äter frukost framför datorn, och snart ska jag gå upp till mitt rum, göra en spellista på spotify och lägga mig i sängen. Om det hade slutat där så hade det varit perfekt, men unfortunately så ska jag göra homeworks. Känner att det är lika bra att ta itu med sånt på söndagsförmiddagar. På kvällarna däremot ska man bara slappa ;D

Gårdagen var jävligt bra hursomhelst, speciellt mot slutet! :)
Men nu har jag en moder som gör anspråk på datorn ;P
HEJDÅ


fredag fredag fredag fredag fredag fredag fredag!

Godmorgon!

Härligt att det är fredag igen!
Skoldagen är jobbig och lång, men det brukar allt gå bra ändå. Efter skolan ska jag möta upp Ida a vid våra skåp och därifrån beger vi oss till affären där vi ska köpa massa frukt! MMM. kiwi, melon - here I come! Efter det ska vi åka hem till henne och försöka göra studentbalsfrisyr på henne :)

Nu ska jag borsta tänderna och byta om från pyjamasen :)



damn girl

Hej!

Kan inte ni börja kommentera mer? det är så himla mycket roligare att blogga om det kommer en kommentar då & då; om vad som helst! Anonymt om ni så vill - det är inte så svårt! ;)

Atm så har jag en pizza i ugnen - de andra familjemedlemmarna också ofc, men MIN är GODAST (Maja gillar inte när man skriver så, he he) för jag har pimpat min vegetariska pizza med a lot - a lot a lot a lot - of färska champinjoner! Fy fan vad gott.
Det var väl mest det jag skulle säga..

hej, jag heter Natalie och tycker om att låtsassova på kort!


jag lyssnar på håkan hellström och tänker på sommar, och tror inte jag kan glömma när jag och min syster låg dödströtta och nästan sov på hans spelning på p&l. en vakt kom och undrade om vi mådde bra,

"ja" sa jag då, och det är en av de sannaste saker jag sagt.
jag älskar inte håkan, jag är inget jättefan. Vet dock att jag skulle kunna vara det, för han är bra. jävligt bra ärligt talat. Så att ligga ner på en gräsmatta, med en massa folk runtomkring en samtidigt som man lyssnar på honom och hör att de där många människorna sjunger med.. det kan vara ganska underbart. Och att ens syster ligger med huvudet på ens mage och tar en förgiven på ett så underbart sätt - vi har alltid varandra - är också ganska underbart.
Jag var så efterblivet trött och hängig för att jag kände mig sjuk då, men när jag låg där och nästan-sov så gjorde det precis ingenting. För allt var ganska great.

det tänker jag, när jag hör några toner av en håkan-låt.


how do you measure a year in life?

jag längtar som en galning till juli när jag får se eclipse! Kan dock inte se på release-datumet eftersom jag är iväg och vandrar med Anna då :)
men ännu mer väntar jag tills breaking dawn kommer - ska bli awesome oh wow. ok, båda ska bli lite awesome oh wow ;D


Här får ni hursomhelst trailern till eclipse.
http://www.youtube.com/watch?v=S2HIda5wSVU
Jag har inte lärt mig hur man gör för att verkligen visa själva klippet i bloggen, ska forska vidare på det planet så att det blir lite mer proffesionellt ;)


Nu på eftermiddagen - började precis när skolan slutade - så har jag varit supertrött. Kände att jag blev lite gnällig när väskan var tung. He he. Sådant ger en perspektiv i livet - sure, å ena sidan finns det folk som svälter, som blir våldtagna, som har hemska liv helt igenom, men å andra sidan så hade jag faktiskt en tung väska att släpa på! Så ja, jag tror alla håller med om att jag är den som förtjänar lite pity.

Men idag gymmade och simmade jag för första gången på evigheter känns det som. Var ju sjuk förra veckan och då kände jag att all ork gick till att orka vara i skolan - absolut inte träna. Men det var pretty gött att gå ner i el gym. Dock så lät min favoritmaskin jättehögt som att den var trasig. Det gick att springa, men jag lade av efter typ en minut eftersom jag var rädd att den trots allt var trasig );

ahora voy a comer algo! Adios mis amigos!






damn

insåg att jag gjort samma misstag som herr Winnerbäck.
det är ju tydligen fjortonde mars idag! världen är lite för snabb för mig ibland.

yepp


söndag 13/3 2010

SHIT. när jag skrev rubriken så tänkte jag på Lars Winnerbäcks låt, som heter Söndag 13.3.99.. Blev ju lite likt sådär ;) dock så var det inte söndag den trettonde mars 1999. Han säger att han bara tog fel på datum. Nu har jag sagt det, vad ska jag då säga..?

Kanske att jag haft en bra helg!
Fredag och lördag förmiddag var jag med Anders, vi hade kul :)
Gårdagen spenderades först framför teven där vi såg på Kalle Blomqvist vilket var väldigt kul. Sedan körde mamma upp oss på taket för att skotta bort snö. Ett onödigt ont, men men! Förmodligen är det den aktiviteten som gett mig träningsvärk i rumpan - kanske för att jag spände dne så mycket pga kylan?

Vid sjutiden åkte jag till Maja :) Erica och Marie kom också, och vi såg på melodifestivalen - bra att Anna gick vidare, hon var grym :) Andra hade också varit värdiga vinnare, men nu blev det Anna. Blir lite grinig på alla elaka facebook-grupper. Om alla nu skäms så jävla mycket över att hon ska representera Sverige - trots att hon är väldigt duktig - så kanske de skulle ha röstat mer på sina favoriter? Det hade hjälpt mer än att vara med i mean groups :8 sådetså.
Kan ju säga att den som jag och Maja röstade på faktiskt vann, såaatteh ;)


Det var hursomhelst en jävligt rolig kväll/natt med tjejerna; tyvärr missade Erica den bästa delen av kvällen när hon gick hem. Gud, det var inte dåligt vad vi skrattade. jag älskar när det blir så att man vrider sig av skratt och får ont i magen av det :) 
Dessutom väckte jag Marie på ett bra sätt imorse.
jag är även kallad PruttarN från och med nu, höhö.

Nu blir det att greja lite hemma och sedan ska vi iväg på scoutismöte ;) ska planera våren.
good.
Ha det bra!


surprise


Här är en bild på två snygga tjejer som jag känner. HA
Erica och Maja :D


yo yo yo,

Godmorgon!

Jag sitter nyduschad och har precis avnjutit ett glas o'boy och en tallrik Kalaspuffar med mjölk till frukost :)
Sweet.
Som jag skrev på faceboook så är jag taggad (he he. fb-taggad) för fredag och det kommer bli en awesome dag. Varför vet jag inte, men why not?
Känner mig inte alls lika förkyld längre, det blev mycket bättre både igår och idag! Great säger jag. Så nu väntar jag på att få åka till skolan. Fine jag ljög, jag sitter inte och LÄNGTAR till skolan, men just nu känns det inte som att det kommer bli jobbigt iallafall. Jag ska t.o.m sminka mig lite idag för att fira att det är fredag :o :D

Denna killen på bilden nedan kommer sova hos mig inatt, Anders heter han. :)


Hejrå


you ask me if I'll forget my baby, I guess I will someday, I don't like it but I guess things happen that way

natalie = forkyld_tjej_92
detta försöker jag göra något åt genom att vila så mycket jag kan. Igår blev det inte mycket vila av, eftersom saker och ting fuckade upp sig i vårt hus, som vanligt. Något liknande vattenskador (jag är inte insatt) i hallen. Great.
hursomhelst. Idag har jag efter skolan försökt vila en hel del. Internetet på min dator fuckade också, men efter många om och men så kom jag på hur jag skulle göra.

Då blev det att lyssna på Johnny Cash - vilken man. Samtidigt som jag lyssnar på hans musik har jag också läst hans självbiografi. började lite smått igår. Fann den nämligen igår, mamma skulle ha gett den till mig i födelsedagspresent, men det hade hon glömt.
Jag är rätt intresserad av herr Cash, dels för att han har gjort ganska många fina låtar, dels för att jag blev så fascinerad, fängslad, när jag såg Walk A Line. Det är alltså filmen om hans liv, kan jag meddela den som inte redan visste det.


DET HÄR INLÄGGET SKREVS IGÅR, men internet dog när jag skulle ladda upp en bild. Men som tur var så hade det sparats som utkast :) yeeay blogg.se
. inte för att det var något superviktigt och intressant inlägg - men det är det väl ingen som efterfrågat heller.

finally

Nu är hela säng-skrivbords-grejen borta. Efter cirka 30-45 min arbete (och nååågra månaders väntan), en hel del svärande och en lite skadad arm.

det var det.
nu är det bara resten av rummet kvar! men det kommer gå som på räls ;) jag gör denna lilla förbättring av mitt rum under en lång tid. hehe

sjätte mars

Hej!

at this very moment sitter jag på min säng - där jag numera kan sitta upprätt, eftersom vi tagit bort skrivbordet! Finally, woohooo. Skedde för ett par dagar sedan, och det känns konstigt, och jag märker att jag liksom väjer undan med huvudet och hukar mig varje gång jag ska gå upp ur sängen, för att slippa slå huvudet i skrivbordet :p 
Dock har vi överslafen och så kvar som måste bort - det känns dock som ett lite svårare projekt eftersom allt verkar sitta ihop, och om man tar bort en pinne så rasar allt. Ungefär så tycker jag att det ser ut iallafall.

Något jag roat mig med i ungefär en halvtimme är att kolla i gruppen Ung i Arvika 1975-1985; moderskapet mitt finns dokumenterad där!
Pratade även med henne ett tag i telefon nyss också, vilket alltid är lika uppskattat. Tänk vad man kan längta efter någon, bara man hör rösten. Tusen minnen, eller iallafall många! - spelas upp i huvudet.

Här hade jag tänkt att ha en bild på min mamma och mig, men det gick inte så bra! varför ska det där med bilder alltid krångla för mig? ;p 

lite snabb kuriosa om detta inlägg: det tog ungefär en timme att skriva; bara för att jag gjorde annat under tiden.
Thats it for now!

thinking about puddles, puddles and mistakes

nu blire nattmacka
och Ljudet Av Ditt Hjärta, som är tredje boken i the twilight saga (sagt med cool amerikansk röst).


10'000 hugs from 10'000 lightning bugs

Hej igen!


Sitter här på min röv i soffan och äter tax free- Gott&Blandat. Kom hem från Cinderella ca elva igår, och då skippade jag filmkväll kan jag säga, för jag var tired as hell.
Har inte lagt in bilder än, tror inte ens att jag tog särskilt många, men jag kan ju se efter senare, ifall jag har något att bjuda på.

Ikväll är det planerat att gå på after work med tjejerna, dock tänke jag att det var imorgon.  Får se vad det blir efter det, orkar inte gå på Tiki ikväll, det är jag ganska säker på iallafall.

HEHE, inatt drömde jag att jag och någon, som måste ha varit Kissie, bla var och simmade på Körselviken, och jag tyckte att hon var jävligt bitchig och bortskämd när hon var tvungen att ha motorbåten som låg och körde för sig själv; istället för att nöja sig med den ponton som vi låg och flöt på.
Och en annan natt drömde jag att jag gifte mig med Edward Cullen - inte Robert Pattinson, utan Edward; och jag var riktigt nervös - jag var rejält orolig för hur ögonskuggan var, nämligen! OH MY GOD.



Hej då!  nu ska jag va med Edward, han älskar mig och jag är ltie kär i honom, så det blir nog bra! Vi har det bra tillsammans helt enkelt. kommer väl någon liten söt unge snart, skulle jag tro. Hejdåhejdå.


andra mars 2010

Godmorgon! :d

Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan ska jag packa lite mer inför morgondagen då vi åker på kryssning en natt; och sedan ska jag stoppa in en "lax hollandaise"-färdigrätt i micron - SÅ BRA MAT ;P
Vid ett-tiden drar jag in till stna och ska träffa Ida a för första gången på över en vecka :) sweet
Senare på eftermiddan ska jag coh Louise träffa Jullebulle-Julia och gå på bio :D Det blir Twilight och New Moon; kempegreat! (jag har min egen stavning på det ordet, det kan lika gärna vara rätt, men det tror jag inte! hehe)

Så nu ska jag skynda mig lite :)
Får nog bli ett bad förresten. Fryser lite nämliken.
jäs.

HEHE, på tal om gäss (ja, jag ska skynda mig) så spelade jag och some friendz något kunskapsspel häromhelgen. Då fick jag frågan vad Agibail och blalblala var för djur i Aristocats. Alla andra sade typ "ooh, svårt, det hörs ju inte alls", typ. SJÄLV, som den barnfilmsfantast - eller iallafall älskare - jag är, så svarar jag Gäss. När jag fått klartecken på att jag hade rätt, så säger jag "bra, jag var inte säker på om det var gäss eller ankor."
Det tyckte dom andra var lite geekigt tror jag. Fast det var ganska imponerande, tycker jag själv, eftersom det var väldigt längesen jag såg Aristocats.

Nu är jag färdig.
Hejdå!


http://existenz.se/out.php?id=21719

HAHA.

so mean
men så jävla roligt

världen förvånar en verkligen, gång på gång

fast egentligen är det människorna som gör det.

shit.

don't even try to bullshit me

GODmorgon!

Tänkte käka lite frulle coh sedan lägga mig igen, fattar inte var all trötthet kommer ifrån. Men tänkte passa på att sova och vila idag, sedan skotta snö om jag hittar något skyffel-liknande - vår ena gick nämligen sönder igår medan den andra är begravd under snön någonstans.
Känns lite som att snön försöker äta upp oss.

Det som jag tänkte blogga om och dela med mig om var att min familjens katt, Chassie, tycker att han får för lite uppmärksamhet idag. Dessutom så går han inte ut, för det är nog för kallt för honom. Jag har öppnat dörren för honom tre gånger redan, och varje gång är han exalterad, men när han stått där i dörröppningen typ fem sekunder så vänder han om och går in igen. Alltså, för kallt.
Anyway.
För-lite-uppmärksamhet-saker som han gör är:
* han jamar, självklart.
* han stryker sig mot benen, försöker dölja datorn för mig och gå i vägen.
* han hoppar upp i soffan, och ner igen. sedan hoppar han upp igen - och ner. så har han gjort tre gånger nu.
* men sedan, det slutliga  -  något som han nog trodde skulle få mig att bry mig överdrivet mycket om honom, vilket jag inte orkar! - var att sätta sig på IKEA-katalogen och se riktigt utmanande ut. HAHAHA. WTF? han tror seriöst att jag ska komma och bära bort honom, klappa honom och älska honom högre än något annat på jorden (jag antar att det är det som det hela går ut på) bara för att han sitter på IKEA-katalogen. OKEJ, jag erkänner, jag gillar ikea. Det vet tydligen han också. men där går gränsen. När min katt kräver uppmärksamhet genom att SÄTTA SIG PÅ KATALOGEN. hello, no.

He he


RSS 2.0