bra saker right now

Hello there!

New moon,
kladdkaka med grädde
vetskapen om att det senare blir smörgåstårta
och att få träffa sin störste storebror..
är ganska bra!

how do you do?

Tjolahopp! :)

Vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska träna på geografiprov. Fy fan säger jag. Vill inte. Vill inte. Vill inte. Men that's the way it is, I guess. Egentligen vill jag bara se på morgon-TV eller sova.. Men icke.
Min käre storebror fyller 20 idag! Grattis käre bror. Skriver jag ut i luften - han lär ju inte läsa, haha. Men hursomhelst blir det alltså inte mycket läst ikväll om orkaner och klimat.

Baj baj, återkommer.

@ idas place

Hello there!
Sitter hemma hos Ida och har skapat en Disneymapp, hehe. Coola teenz? Ja, här får jag faktiskt instämma. Var jävligt gött att grilla förut, och det var chillidill - och dessutom väääldigt chilly. Jäkla boys som inte lämnade sin brasa åt oss bara.. ;P

Imorgon blir det bakning! Great, får jag nog säga.

Puss och kram

hej bloggis

det är lite jobbigt nowadays, men jag är ganska bra på att förtränga när jag är bland folk. Tror jag iallafall.
vill gärna sysselsätta mig med grejer, och ikväll blir det lite grillning :) Det gillas.

för tillfället sitter jag och sjunger disneysånger tillsammans med spotify.
jao

// storbloggarN. så att säga.


burning bridges shore to shore, I'll break away from something more

ett litet musiktips
LA ROUX.
nej, jag har inte just upptäckt henne. Eller så har jag det. Har ju hört Bulletproof - som är så bra och "sprallig" låt a lot of times, men idag så lyssnade jag på fler låtar och she's pretty good.

kan inte stoppa min ubåt

Jag sitter och lyssnar på Christina Aguilera nu - därav rubriken i föregående inlägg (som inte hade något med själva inlägget att göra) - och kom på hur jag "fel-lyssnade" när jag var mindre.
Egentligen sjöng Christina "All these walls are caving in
I can't stop my suffering"
medan jag själv hörde
"All these walls are caving in, I can't stop my submarine"

he he.
Kan säga att jag tyckte det var ganska töntigt att sjunga om u-båtar på den tiden.

so thanks for making me a fighter!

Tjena!

jag har nu insett och accepterat att jag inte alls är taggad för att läsa på prov.. eller taggad är man väl aldrig, men I CAN'T DO IT NO MORE TODAY! kör den klassiska "åh juste, måste göra det och det"-tanken som man alltid får när det är dags att plugga. Typ städa sitt rum (vilket jag dock inte gjort) eller som idag - jag var tvungen att testa min syrras foundations som fanns i sminkväskan bredvid mig. Jättetvungen. Hur skulle jag överleva utan att prova att blanda soft beige och sun brown tillsammans på mig, blekfisen? Jag hade inget svar på den frågan, och man kan ju inte riskera att typ dö, så jag fick ta och testa! (blev lite orange för den som undrar)
Så jag har bestämt mig för att skita i resten, det kommer nog gå helt okej ändå. Så nu ska jag soooofta. kanske till och med ser på tv.. vem vet?

Later dudes!


säger bara så här

FY FAN vad jobbigt det var att cykla hem idag. skrämmande.

&

FY FAN, det är prov imorgon och jag vill inte öppna boken igen. Läste inte imorse ändå, even though I said I would.

men

FY FAN vad nära vår-våren och sommaren är nu! Det är snart maj... och då blir det partaj ;D

four strong angels at her commanders and four more seasons for all that's broken to mend

Hajdi there!

Sitter och är pigg som en lärka! Kan bero på att jag började dagen med att gå ut på en jogga-halva-vägen-och-gå-snabbt-halva-vägen-runda direkt på morgonen :) när jag kom hem blev det en dusch och ´sedan frukost. Tänkte först "ät bara lite frukost, för det är ganska snart lunch" men då kontrade frukostälskaren i mig med att säga "ät mindre lunch istället, smarthead". he he

Lyssnar på Counting Crows - igen! Är tydligen i en cc-fas, och vi gillert.
ÄLSKAR låten Round Here. mucho mucho mucho. Men rubriken är från låten 4 white stallions.

Jag ska kolla lite snabbt i företagsekonomin och sedan läsa "This is all - Cordelia Kenn's Pillow Book" litegrann :) Me like. Yes I do. Alright, not the FE-part.
Och om en hour ska jag cykla till skolan, rätt gött att ha mycket tid på morgonen! :)

puss & kram skumbanan

äntligen äntligen lördag kväll

hello!
den här dagen har gått lite i samma anda som igårkväll - lite sad, lite dyster. Så jag har längtat efter att få dansa tonight :) shaka bort lite oro ur kroppen och förhoppningsvis ha jävligt kul med mina små vänner :)
så det blir att ta ett bad snart och sedan dra in till stan. 

Hej hopp, vi hörs!

friday

detta ska firas med kokt quornkorv med bröd och GODIS.
För nu är det fredag. och jag är sur. lite ledsen också, fast jag vet inte varför.
okej, nu kom jag på varför. Men det säger jag inte här! Rätt åt er som inte kommenterat på flera dagar! (jag är egentligen inte sur på er. men ni kan få tro det ett litet tag)

Bäst vore om jag kunde sova direkt vi kommer hem från stan, jag och mamsen. Vi har slitit hela eftermiddagen med vår frys som fuckat sönder, bla. Men nu är jag hungry as hell, och sugen på candy. Och juno - haha.


Puss på er.

ps. såg en film om bellman förut. det var jävligt tråkigt. men björn skifs ser ut som en i vår klass, vilket donna påpekade högt. Det däremot, det var roligt! ds

det är robin hood jag vill ha!

Hej!
Idag bjöds det på sovmorgon och det gillas!
hade tänkt att antingen diska, springa en liten bit eller göra något vettigt överhuvudtaget ... Men nejdå! ;) det blev till att äta en äggmacka och sitta vid datorn hela tiden! Hehe, men det är inte mer än rätt, tycker jag.. av någon anledning.

Förresten, ska göra mig iordning så att jag är ready to go om en stund, och sedan ska jag sätta mig och läsa teori, blev inspired by a friend. Tråkigt men ganska nödvändigt :s

Bye!


sol, pizzasallad och en fungerande tvättmaskin

Förstår ni att livet är bra härligt ibland?
Illamåendet som jag befarade var fortsatt sjukdom imorse, det var false alarm! Mår inte illa längre, utan det blev bättre efter frukost :) Det gillas! Så nu lär det väl snart inte vara risk för smitta längre, så det blir skola imorgon. Skön att det är kort dag dock ;)
Jag ligger inte på latsidan ändå, för jag har hängt upp två maskiner tvätt, och tvättat två maskiner idag; diskat, läst geografi, och sedan ska jag räkna lite matte och kratta löv från i höstas som kommit fram sedan (nästan) all snö försvunnit!

Men first up - lunch i form av gröt och en skiva mörkt bröd! :)

(har försökt ladda upp en bild i måååånga minuter, men det funkar inte nu. Men ni vet att jag försöker iallafall ;D)


to cool for school

sorry babes, men idag blir det ingen skola för natalie persson.
Smittorisk, osv.
Damn. Visst, jäkligt gött att nu ligga i sängen med laptopen istället för att flänga omkring och packa idrottskläder samtidigt som jag försöker hitta något att ha på mig. Igår orkade jag nämligen inte göra något av det. Synd att det inte är sol idag, inte än iallafall. Jag gillar solen.

Min systeryster är nog också sjuk!  fattade det som det under de få minuter jag var nere och pratade med mamma iallafall.
Åh nu dör Napoleon snart också.. Sladden är nere. Orkar verkligen inte hämta den! senare.. senare..


Alright, jag ska pröva att somna om - ni andra får ha det så bra i era liv.

wanna be on top?

Sitter framför Top Model med ett täcke runt mig. Skulle egentligen ha räknat sidan 25 i matten idag, men det får bli sen. Eller imorgon.. Eller någon annanstans.
Får se om det blir skola eller inte imorgon, men hoppas det! Jag gillar inte att vara sjuk. Dels för att jag får tråkigt efter ett tag, dels för att jag inte gillar att bli efter, haha. Dock var det jäkligt skönt att sitta i solen idag, skriva lite, läsa lite i en bok eller bara sitta och vila mot solväggen.

idag har jag funderat över vad jag ska göra med mitt liv. Only time will tell how it's gonna be though.
aupair, jobb, volontärarbete, utbildning, boende, mm. Det är ett tag kvar innan jag måste fundera på allvar över de sakerna - nice!

Sitter och över på my smize framför toppis (y)


när jag ropar ut ditt namn vill jag rädda det jag kan

Gomöran!

Trodde att måndagen skulle bjuda på en härlig sovmorgon, men tji fick jag - vaknade med världens illamående, osv.
Egentligen skulle jag ha gått till skolan vid den här tiden, men det blir det inget av. Istället får mamma hämta mig om en timme när hon har lunch - har jag nämnt att jag har världens snällaste mamma förresten? Finns det något hon inte gör för sina barn? Nej, inte direkt.
Uschamejjen (haha, hur stavar man det "uttrycket" egentligen?), inte kul att vara sjuk!


Drömde inga roliga drömmar inatt. Var väldigt lättad när jag vaknade och insåg att puh, det var bara en dröm. Mitt förtroende för några personer fick sig nämligen en väldig stöt i sidan!
Igår blev det ingen film för mig och ida (vars lägenhet jag nu befinner mig i, all alone. Jag känner mig rätt så at home här :) ), men vad gjorde vi istället egentligen? Det är frågan det. Typ ingenting, är svaret!
Men det började iallafall med att vi köpte bröd, tomater och champinjoner på Ica! Gottgott. Måste också säga - vilket ljud hon har i sin dator.. rolig info? nej. men när är det någonsin det i denna blogg?  ;)



Det vore inte helt fel om Edward Cullen kunde komma och trösta mig. Okej, det vore det visst, han ska vara med Bella. Men Robert Pattinson kan få ge mig en kram ;D


sol, sol, sol, sol

Hej! Vilken förjävligt fin dag det är idag!
Vad har jag gjort idag? Två tre saker.
1. suttit i solen for several hours
2. övningskört chberg-arvika.
3. köpt ett par solglasögon

Soft? Ja, det tycker jag.
Dock har jag bara ätit en banan och en brödbit idag, men snart blir det potatis och lax! Mmmm!!!!

Det var en kul kväll last night kan jag ju nämna också! Jag vill ut och dansa på lördag också.. Får se om någon hakar på! :)
PUSS


fredagsmys

Ska bara uppdatera er om att jag, mmama och syrran åt jävligt god lunch - det blev mat på thairestaurangen! GOTT GOTT GOTT. Tyvärr var det inte friterade räkor, emn det var nog tur, för annars hade jag varit ännu mättare nu ;)
Nu ska jag sätta mig framför/bakom (hur fan säger man?) och övningsköra till Bergs Klätt där vi ska gå en långpromenad! Gr8

bye


Godmorgon!

Jag sitter och letar efter hotell inför olika evenemang.
Snart ska jag lägga in mina foton från mobilen på datorn; eftersom mamma ska få tillbaka sin mobil coh jag istället ska ta Louises. Får ordna det snart.. Det är så jävla tråkigt dock!
Så snart kanske ni får ta del av lite nya bilder? Jag vet inte ens vad jag har för bilder som kan vara det minsta intressant, men. We'll see!

Nu ska jag göra det, plus sätta på mig en bh.


citat #1

"Av de flesta verk blir bara citaten kvar. Är det då inte bättre att redan från början bara skriva citaten?"
/ Stanizlaw Jerzy Lec.

Källa: http://www.livet.se/ord/kategori/Visdomsord_och_Talesätt


Reflektion: Jag har tänkt ungefär i de här banorna förut, fast inte riktigt ändå.
Ibland tänker jag att de små citaten, punchlines om ni så vill, är det viktigaste i hela boken/texten.
Eftersom jag skriver en hel del själv så får jag, om jag får säga det själv, till en del guldkorn. När jag sedan försöker skriva runtom den meningen så att den får ett sammanhang, så förlorar den mycket av sin glans.
Istället för guld så blir den koppar eller beige.
So.
That's all I had for now.


var är vårvädret?

Godmorgon!
Jag har precis ätit frukost, och ska nu sörpla i mig téet som först nu börjat svalna. Lyssnar på New Moon-soundtracken. Så himla bra! Om det hade varit mat hade jag ätit upp det på en gång.
Haha, jag och ida w har gått med i världens kanske finaste grupp på facebook (nu ljög jag. Men den är iallafall väldigt rolig. För oss som gillar mat, haha). Den heter något i stil med "Nom Nom Nom Nom Nom Nom Nom Nom Nom Nom Nom". Vet inte hur många Nom det är, men facebook har ju förbättrats genom att man ser människor och grupper man inte har när man söker.

Ikväll hoppas jag på att Ida a vill se på Disney med mig - hon är så otillräckligt utbildad på det området att det är skrämmande. JAG känner mig skamset obildad, tex har jag inte sett Björnbröder! Men ida är värre - hon har inte sett den riktigt Skönheten och Odjuret. Det kom fram när hon sade att Skönheten har två systrar, och då insåg jag att hon sett en värdelös, äcklig version! "Detta måste ändras", tänke - och förmodligen sade - jag.
Nu på påsklovet kanske det äntligen finns tid för det.


Tillbaka till rubriken - where the hell is the sun? Jag fattar såklart att det inte kan vara strålande sol jämt, när snön inte ens har lämnat backen ordentligt.
Men idag vill jag verkligen ha sol, sol, sol. Jag vill ut och gå i vårsolen, ha på mig snygga solglasögon (det måste jag ju införskaffa! Just det... Mina snygga jag hade förra året - jag tyckte om dem skitmycket iallafall - gick sönder) och känna att man blir pyttelite mindre blek åtminstone.

DEN HÄR BILDEN ÄR INTE MIN. Snodde den på Google när jag sökte på vår.


Nej ni får ha det så bra!
Bye bye


i look back at yesterday and i'm ok

Godkvällers!
Jag ska snart packa iordning en liten väska, för inatt är det jag, Josefin & Anders som sover hos Björn och ser på film :)
Nu sitter jag och sjunger med till gamla Christina Aguilera-låtar. Härligt - vet dock inte om mamma tycker samma sak ;)
Måste se om vi har Juno gömt i filmhögarna någonstans!

Bye bye

hej du gamle indian

Sitter för tillfället och väntar på Ida som duschar :) Snart ska vi gå och handla något gott att äta på - båda blev jätteförvånade när vi insåg att klockan är över åtta, vi trodde att den var runt sex.
Jag känner mig stolt vöer oss båda eftersom vi faktiskt pluggade lite teori.
Fast ärligt talat så kom båda fram till att 1. det känns så svårt att behöva ta körkort - eftersom det är svårt. 2. De som skriver teoriböckerna måste vara störda.

För övrigt kan jag säga att eftersom Anna är i Kina under påsk så är hon aldrig inne på internet - åtminstone inte när jag är inne, och hon har inte bloggat, så nej jag tror inte att hon har tillgång till internet - så saknar jag henne väldigt mycket!

Idag är jag sugen på maränger, Juno (att se filmen, inte sugen-sugen, om ni vet vad jag menar, på henne) och vatten.
Ja. Det är det jag cravar efter idag, här och nu. Choklad skulle inte sitta fel heller!

Bajs, ha det bra :)

ser du hur inget växer, inget lever, men inget dör

Det är städtime i västra sund idag. Som varje dag, eftersom vi har grejer överallt och renoverar.
Men idag har jag fått bort typ allt sågspån från vardagsrumsmattan och golvet där! woho. Då vet ni det ;)

Lyssnar på Kent under tiden. Eller snarare städar jag medan jag lyssnar på Kent ;)
Ska lägga in nya bilder på datorn snart, så då ska det väl bli lite fler bilder då & då. Nu ska jag bära ut grejer i garaget..
Senare idag ska jag träffa Ida w också, vi ska läsa lite körkortsteori :s damn va tråkigt. Bra inställning, Natalie! Haha

Men ha det bra, och så ska jag blogga oftare:)


jag fattar ju att ni saknat mig

Hej!

Har inte suttit vid datorn sedan i onsdags, eller möjligtvis torsdag morgon! Det känns lite småsjukt, och allra mest för att det faktiskt känns sjukt.
Varför har jag inte suttit vid datorn? För att jag var med Anders på torsdag, sedan igår så åkte vi till Åmotfors där vi stekte våfflor för scouterna :) Det var helt ok jobb, även fast det var lite drygt. Sedan så gick jag till Vivi där jag sov inatt.

När jag var liten så hade jag en massa böcker och andra grejer i ett hörnskåp hos min pappa och Vivi. Och nu när hon flyttat så kom de sakerna fram, inte allt, men de flesta. Det var så sjukt kul att se dem igen!
Igår läste jag en av böckerna, och det var fint. Fint för att jag kom ihåg hur bra jag tyckte att den var då, och för att den fortfarande kunde beröra mig. Resten ska definitivt läsas såsmåningom och pärmar ska gås igenom, mm.

Men ikväll ska inget läsas, för ikväll är det utgång som gäller! Taggar lite för mig själv med bra musik och påskmust, hehe. Har gjort påskbrev också, det gillas!
Jag sa ju innan påsk att jag absolut skulle ha ett påskägg, antingen ifall jag fick ett eller så skulle jag köpa ett själv. Det sket sig lite. För jag fick inget - och då iddes jag inte att köpa ett eget; det kändes plötsligt inte lika viktigt längre.
Haha, nu lät det som att jag var sjukt snål - men det var inte så jag menade. Jag kände bara inte för det längre.

Imorgon fyller två små skitar år! Ena är modrus Rigmor, andra är "svägerskus" Julia. Grattis till dom, fast ingen av dom läser min blogg.


SANNA! Finns det gott påskgodis i Taiwan? Bara undrar, haha.


Puss på er!


RSS 2.0