marknadsföring <3

Hej retards!

JAG ÄR SÅ SJUKT  MOTIVERAD ATT PLUGGA!!!! JAG HAR VARIT DET HELA TERMINEN! OCH DET HAR GÅTT SÅ BRA!! OCH JAG ÄLSKAR MARKNADSFÖRING!!!!!! SÅ PROVET IMORGON KOMMER GÅ AAAAAAAAAAAASBRA!!

ha det bra.

coola tjejer / knäpp tjej




söndag...

Godmorgon!
Jag har precis ätit frukost till Idolreprisen och läst bloggar. Ska titta lite på mobiler på internet nu, får se om jag ska köpa ny eller låsa upp den jag har nu.

Igår hängde jag med Murre, och vi satt i hennes bastu som hon har på vinden.... haha, det låter så skumt att ha en bastu på vinden :D
sedan åkte jag hem och kollade på Kungarna av Tylösand på kanal5 play, det är grejer det!

Alltså, jag har så kassa uppdateringar, emn jag orkar inte lägga ner mig... :P
Bye½


torsdag 23/9

Hej på er!
Idag har varit en lång dag, känner jag.
Heldag i skolan med marknadsföring, redovisning & beskattning och psykologi. Sedan blev det att sätta sig vid en dator och skriva svenska tills fyra, då jag gick och umgicks med Ida och Christian istället, eftersom skolan typ stängde.
Klockan sex begav jag, Ida, Anders och Katrin (anders mommy) oss till Åmotfors på scoutmöte. Det var kuel och vi planerade inför hösten, och sedan jag kom hem för typ en timme sedan har jag skrivit program och skickat iväg ett utkast till en av ledarna för godkännande.

Men jag är riktigt upprörd! Facebook funkar ju inte för mig! Asjobbigt, om jag ska vara ärlig.

Nu ska jag fortsätta på svenskajävlarapportskiten :)


jag vill gå på konsert! Det här är från Lasses spelning i Karlstad, fjärde november förra året. Vilken kväll! Helt jävla awesome med tanke på att jag var med två bra vänner på konsert. men smart som jag var så tog jag svininfluensasprutan innan på dagen, så jag fick feber osv, så det var lite speciellt ;) Sedan kunde vi inte sova hos den vi egentligen skulle sova hos, så vi ended up på vardagsrumsgolvet hos en gammal (ung) scoutledare! Men det var inga fel i det, och jag saknar den dagen/kvällen.


ledig onsdag som gått sjukt fort

Hej på er!

Idag är alla barn och ungdomar lediga från skolan, iallafall i Arvika kommun. Jag sov hos murre inatt, och vi vaknade vid niotiden! Dagen har dock gått sjukt snabbt, men vi två och maja har grejat lite smått med projektarbetet och ätit mat :v

Veckans händelse än så länge måste vara gårdagens spexkort med vår klass. Vi är alltid så eniga.. Eller? Men det kan bero på att alla har så bra och roliga förslag! ELLER? Men alla i klassen är åtminstone roliga och bra.. ELLLLLLER??! haha, NEJ. Men det blev okej till slut iallafall.

Ska försöka fila lite på mitt c-paper nu...


Vi var på erotikshopen i lördags :)

valvaka

Ikväll är det jag som sitter och kollar på valvaka! Får se om jag kollar hela tiden, eller om jag gör något annat tills det börjar närma sig riktiga resultat.
Tänker iallafall dricka mycket te, äta glass och .. ja det var väl det :D


sunday

Hello!

Det blev ingen utgång igår, emn lika glad var jag för det! Hade en väldigt rolig kväll med Ida och Christian iallafall :D
idag har jag läst läxor och röstat! Tänker vara barnslig, som mamma säger, och hålla stenhårt på min rätt att inte behöva tala om vad jag röstar på. And it feels good!

Ska ta och läsa lite psykologi nu. Kul äre.

Baaai!

big lights will inspire you

Hej på er!

Denna lördag har jag spenderat med mina älskade vänner :D  Maja som har körkooooort, Donnis, Marie och jag drog till Charlottenberg för att kolla i diverse affärer! ;)
Fick bara med mig några trosor hem och.. och.. GODISSPRAY!! det är lycka! haha
Var en bra dag iallafall :)

Senare blir det ut med Ida, fast jag är otaggad till tusen. Kul det..
Snart ska jag ta ett bad innan jag drar till idaho :)



Ni får ha det så bra!

when i'm with him, i'm thinking of you

Hallo!
Här sitter jag och chillar ;) Har dammsugit här i huset idag, och det får fan räcka (:


NÖJD TJEJ


13e september 2010

Hallå hallå!

Hur har ni det? svararå! :D
Själv har jag det bra. Pluggar. Typ. Inför redovisningsprov imorgon. Och sjunger jävligt mycket :) Så det går lite sådär med att läsa på. Men jag gör så gott jag kan ju, jag kan inte hjälpa att jag är glad idag!

Har inte så mycket mer att säga faktiskt. :v

här är en trött tjej på väg hem efter en helg i Stockholm i maj :)


recovered

Hejsan!

Jag har varit sjuk - förkyld med feber o så - sedan i måndags, så jag har inte orkat eller haft lust att blogga. Är fortfarande lite krasslig, men imorgon ska jag till skolan! Det är sjukt att jag längtar, haha. Men jag saknar mina fina klasskompisar ju! och så är det helt enkelt jävligt tråkigt att ligga hemma själv.

Annars då?
Nej det händer inte så mycket just nu!


saknar den här tjejen. och den här dagen, som var jäkligt jobbig, men så jävla bra också.

jag har samma trasor, går och röker samma marlboro

Hej hallå!

Här sitter jag och ska blogga mitt i natten! ja, jag är sjukt medveten om att klockan bara är tio, men det känns som minst två. Haha, sorgligt.

och hur mår jag idag?
Lite sisådär/ det varierar/ både bra & dåligt.
Okej?
Well, I hope it's okay i alla fall. 

Idag efter skolan har vi varit lite hos morfar och träffat lite släkt, sedan har jag mestadels varit hemma. Rätt skönt faktiskt, och jag är glad att det inte var party på schemat idag, för då hade jag dött av trötthet. Samtidigt sitter jag och gnäller över att jag har tråkigt! 
Haha, mammas kille frågade mig om jag aldrig blir nöjd.
"Du har fått potatisgratäng, " (jag älskar potatisgratäng)," du kan få Kitkat och du har fått sitta vid datorn länge. BLIR DU ALDRIG NÖJD?"
fast han sa det skämtsamt. Men jag svarade att jag inte blir det. Och jag skojade också. vilket gäng med skämtare vi är, va?



 

IMORGON SKA VI HA KUL!!! PÅ TIKI!!!  YES, DET SKA VI!!!!!!!!

Godnatt kära medmänniskor. Vi hörs innan vi syns! Haha, jag är kulig tjej jag.. vi syns förmodligen innan vi hörs!


RSS 2.0